Bespaar op uw energiefactuur met nieuwe ramen ramen en deuren!

De torenhoge energiekosten zijn niet meer te vermijden en ze snijden als maar meer in het huishoudelijk budget.

 

Met een investering in nieuwe ramen en deuren kunt u het warmteverlies via het schrijnwerk en het glas tot 80% verminderen.

 

Bij vervanging van standaard dubbel glas bespaart u tot 25% aan energiekosten, bij het vervangen enkel glas kan de besparing oplopen tot 45%!

Daarom is nu het moment aangekomen om uw ramen en deuren te vervangen, de terugverdiend ten opzichte van 5 jaar geleden is gehalveerd. Indien u renoveert en uw huis ouder dan 10 jaar is, wordt er ook een verlaagd btw-tarief toegepast van 6%. 

Deze investeringen worden gestimuleerd door een renteloze renovatielening van maximum 60000 € en verschillende renovatiepremies die toegekend worden door de overheid. De premies zijn voor huizen ouder dan 15 jaar, ze zijn ook afhankelijk van uw gezinssituatie en het inkomen. Uw premie kunt u eenvoudig bereken via deze link: https://apps.energiesparen.be/simulator-mijnverbouwpremie.

Indien u meer dan 3 energiebesparende renovaties binnen de 5 jaar doet, komt u ook in aanmerking voor de Totaalrenovatiebonus. Deze bedraagt tussen 1250 € en 4750 €.

Het loont zich dus zeker om deze investering te overwegen aangezien alleen maar voordelen aan verbonden zijn. 

Wilt u graag weten wat het u zou kosten?

Maak dan gerust een afspraak voor een gratis offerte en wij zullen u gedurende het hele traject begeleiden.